Carla Gràcia | LLIBRES
Pàgina web oficial de Carla Gràcia Mercadé, autora de "Set dies de Gràcia" i professora d'escriptura creativa
escriptura creativa, literatura catalana,
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Set dies de Gràcia

Molts l’han oblidat. D’altres l’han anomenat revolta. Però va ser una guerra. La guerra dels set dies. Sense descans. Sense pau. Sense compassió.

Més informació
El llibre de La Marató 2014

La Rita es posa la mà dreta sobre l’esquerra i les dues sobre el cor, i murmura:
-Saps què? A vegades la sento. Em fa una punxada perquè no l’oblidi. I aleshores jo em poso les mans així i li explico coses.
-I et contesta?

Més informació
Les parelles felices tenen el seu secret

Hi ha tres tipus de parelles al món -m’advertia la meva mare-: les que t’agafen pel canell i t’estrenyen fins a deixar-te sense pols, les que t’agafen pel braç amb compte de no embrutar-se gaire i les que et pregunten si les vols agafar de la mà amb força i caminar junts. La qüestió -deia- és saber amb quina d’elles estàs, i, si fos necessari, tenir el coratge de canviar.

MÉS INFORMACIÓ
El campanar de Gràcia. Símbol i testimoni d’una vila

Perquè, encara que avui no quedi ningú d’aleshores, tu ens recordaràs. I ens alliberaràs de la injustícia de la desmemòria.

Més que això: et salvaràs de la imprudència de l’oblit.

Més informació
Enciclopedia Harry Potter

Quan Harry Potter es va atrevir a veure més enllà del rebost de sota l’escala, nosaltres vam començar a somniar amb ell.

Més informació